”Час+матеріали”. Така форма послуг передбачає обслуговування техніки в Замовника по факту виникнення необхідності. Тобто, якщо у Вас  виникає потреба в роботах (профілактичних або ремонтних), Ви викликає нашого спеціаліста і він в найкоротші терміни проводить ТО або усуває неполадки. Ви оплачуєте виконані роботи та використані при цьому матеріали та запчастини.

“Робота”.
При такому виді договору техніка обслуговується регулярно,що забезпечує надійність роботи. Така форма послуг передбачає щомісячну (щоквартальну) оплату. Ви отримуєте планове обслуговування та профілактику техніки за затвердженим графіком, а в випадку необхідності, візити сервіс-інженерів за заявкою для усунення неполадок.Роботи, виконані інженерами фіксуються в  “Журналі виконаних робіт”. Матеріали та запчастини оплачуються окремо за
фактом їх заміни.

“FSMA” (повний сервісний контракт “Робота + запчастини + витратні матеріали)
Такий вид контракту передбачає оплату за виготовлену копію/відбиток. В вартість копії  входить вартість роботи інженера, запчастин та витратних матеріалів. Замовник тільки придбає папір та друкує. Дана послуга є найбільш прогресивною на сьогоднішній день форму сервісного обслуговування.
Основною відміною її від звичайного сервісного обслуговування є те,що замовник сплачує техобслуговування в залежності від об”єму виконаного друку. При цьому в ціну вартість робіт то технічному обслуговуванню, як і вартість витратних матеріалів та запчастин входить в ціну копії.