Неодноразове (повторне) використання  картриджів дозволяє  зменшити собівартість відбитку (копії). Але, якщо заправка картриджу проводиться з використанням неоригінальних  (сумісних) матеріалів, то це приводить до швидкого (передчасного) зносу деталей, а також до пошкодження обладнання, що зводить нанівець всю очікувану економію.

Ми виконуємо заправку картриджів для лазерних  принтерів та багатофункціональних пристроїв  виробництва  Xerox з використанням оригінальних витратних матеріалів (тонер, носій), що значно підвищує термін життя картриджу ( до 5-ти робочих циклів).

Наш досвід дозволяє використовувати оригінальні витратні матеріали Xerox для заправки картриджів інших виробників таких як Lexmark, Samsung, Sharp.

Повне відновлення та заправка картриджів інших виробників, які не надають на ринок заправних   матеріалів (Canon, Hewlett Packard), виконуються з використанням сумісних матеріалів та комплектуючих. В цих випадках ми використовуємо матеріали таких виробників як Katun  та Static Control Components Inc., що  дозволяє отримати відбитки задовільної якості і не приводять до пошкодження обладнання.

Заправка  картриджу включає в себе розбору, очистку, заправку тонером (заміну носія).

Відновлення картриджу включає в себе розбору, очистку, заміну комплектуючих, заправку тонером (заміну носія).